Website onderhoud gericht op zoekmachine-optimalisatie.

Hoger scoren in Google? Zorg er dan zeker voor dat je je website regelmatig bijwerkt en onderhoudt. Niet alleen is een goed onderhouden website beter beveiligd, maar zorgt het ook voor een betere ranking in Google en meer tevreden bezoekers!

Waar Digital Spark je mee kan helpen

Onderstaande punten laten zien waar we je mee kunnen helpen. Omdat elke website anders is en sommige sites al goed scoren op bepaalde punten, bieden we een gratis audit aan waarmee we je website controleren op richtlijnen van Google, gebruikerservaring, snelheid enz. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar hello@digital-spark.be of plan een telefonische afspraak in.

Onderhoud van je website

Website-onderhoud | Digital Spark

Net als een auto, heeft ook je website regelmatig onderhoud nodig.

Niet-onderhouden websites dalen vaak in Google omdat ze niet meer aan bepaalde richtlijnen voldoen, of verouderde technieken gebruiken.

Daarnaast is een site die niet of amper onderhouden wordt, vaak hét doelwit voor hackers. Daarom is het is cruciaal om je website regelmatig te updaten.

Website optimalisatie

Website-optimalisatie | Digital Spark

Hoog scoren in de zoekmachines? Zorg dat je de richtlijnen van Google volgt!

Een website kan nog zulke goede informatie of producten bevatten, als deze niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google wordt je website al gauw lager in de rankings geplaatst.

En een lagere ranking betekent over het algemeen minder bezoekers en dus minder potentiële klanten!

Content optimalisatie

SEO (Search Engine Optimization) | Digital Spark

Geoptimaliseerde teksten zorgen voor een hogere ranking in Google!

Teksten moeten in de eerste plaats geschreven worden voor je bezoekers. Het zijn je bezoekers die zorgen voor omzet, niet Google :)

Je teksten zouden echter ook 'zoekmachine-vriendelijk' moeten zijn door relevante keywords te gebruiken en een juiste structuur te hanteren.

Je website sneller maken

Snelle website | Digital Spark

Wachten haten we allemaal. Ook de bezoekers van een langzame website!

Google is groot geworden en heeft de concurrentie achter zich gelaten onder andere door een uitstekende gebruikerservaring.

Een trage website wordt door Google afgestraft met lagere rankings. Ook is de kans groot dat je bezoekers naar een concurrent gaan!

Bezoekers analyse

Bezoekers analyse | Digital Spark

Veel bezoekers op je website is leuk. Maar nemen je bezoekers ook actie?

De meeste websites hebben een doel, namelijk klanten overtuigen om bepaalde actie(s) te ondernemen.

Dat kan gaan over het inschrijven op een nieuwsbrief tot aan het kopen van een product. Veel bezoekers op je site maar geen conversies? Dan kan je site op dit vlak nog verbetering gebruiken.

Ondersteuning

Web development | Digital Spark

Hulp of ondersteuning nodig met je website of andere vragen?

Stuur een e-mail naar hello@digital-spark.be.

Over Digital Spark


Digital Spark is opgericht om ondernemers een complete oplossing op het gebied van website-onderhoud aan te bieden. De focus ligt daarbij altijd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Naast onderhoud bieden we onder andere ook diensten als website- en content optimalisatie aan

Heb je vragen over onze diensten stuur ons dan een bericht via het invulformulier, of stuur een mailtje op hello@digital-spark.be. Liever een telefonisch gesprek? Plan dan je afspraak in via onderstaande knop 👇

Neem contact op


Copyright ©- Digital Spark*