Seo Check Digital Spark

In tegenstelling tot andere SEO / website audits sturen we jou geen automatisch-gegenereerde PDF. In plaats daarvan maken we een analyse op maat hoe jouw website verbeterd kan worden. Heb je hier zelf geen tijd voor, dan helpt Digital Spark je graag!

Wat is SEO:

SEO staat voor Search Engine Optimization, het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website of webpagina in de organische zoekresultaten van Google.

Voordelen van een SEO-check:

Een SEO-check kan helpen bij het identificeren van problemen met de zoekmachine vriendelijkheid van een website, waardoor de zichtbaarheid van de website in zoekresultaten kan verbeteren.

Veel voorkomende problemen:

Met de gratis website SEO check van Digital Spark helpen wij ondernemers door middel van verschillende tools hun website te verbeteren. Dit zorgt vervolgens voor een betere organische vindbaarheid in Google.

Hieronder hebben we een lijstje opgesteld met veel voorkomende problemen die we ondervinden tijdens een website analyse.

  • Problemen met de website-architectuur, zoals broken URL’s / links, problemen met de sitemap, en problemen met de robots.txt-bestanden.
  • Problemen met de inhoud van de website, zoals slechte zoekwoord optimalisatie, ontbrekende meta-tags, en problemen met de structuur van de website, onder andere interne links.
  • Problemen met de populariteit van de website, zoals (te) weinig backlinks.
  • Problemen met de mobiele geschiktheid (responsiveness) van een website, zoals problemen met de weergave op kleine schermen of problemen met de navigatie.
  • Problemen met de gebruikerservaring, zoals langzame laadtijden of problemen met de website-navigatie.

 

Vraag nu je gratis SEO check aan!

Een website die goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google krijgen meer leads en dus meer kans op potentiële klanten!
Vul je gegevens in en krijg binnen de 48 uur een SEO rapport op maat van jouw website.