SEO opleiding - Beter scoren in Google!

Wil je zelf je website hoger krijgen in Google zodat je met jouw keywords hoger scoort dan je concurrenten? Dan is de SEO training tool van Digital Spark net wat je nodig hebt! Deze tool geeft jou precies aan waar je aan moet werken om te scoren met je website!SEO training tool

Naast dat de SEO training tool je precies aangeeft wat je moet doen om je website hoger te krijgen in Google, leer je door de gebruiksvriendelijkheid van de tool ook precies hoe (goede) zoekmachine-optimalisatie werkt. Zo hoef je het SEO proces niet uit handen te geven.

Je kunt in de tool instellen hoeveel uur per maand je aan SEO wilt besteden, vervolgens laat de tool je de belangrijkste actiepunten zien met de geschatte tijd per onderdeel.Werkwijze:

Om de tool goed voor jouw website te laten werken is het belangrijk te beginnen met keyword research. Hierbij ga je op zoek naar keywords (ofwel zoekopdrachten) die:

 1. 1 relevant zijn voor jouw bedrijf
 2. 2 gebruikt worden door potentiële klanten
 3. 3 makkelijk zijn om op te scoren

 1. De tool laat je precies zien hoeveel er op jouw gekozen keywords wordt gezocht en wat de moeilijkheidsgraad is om met die bepaalde keywords hoog te ranken in Google. Ook geeft de tool suggesties voor soortgelijke keywords.

  Vervolgens wijs je met behulp van de tool de keywords toe aan pagina's, die je daarna voorziet van tekst relevant aan het betreffende keyword.

  Ook helpt de tool je onder andere bij:

  1. 1 het vinden van je (grootste) concurrenten (en op welke keywords zij het beste scoren)
  2. 2 het vinden van goede  backlinks
  3. 3 eventuele technische problemen met je site


   SEO tool actiepunten:

   SEO of zoekmachine-optimalisatie kan je onderverdelen in vier categorieën, namelijk:

   1. 1 On-site SEO
   2. 2 Technische SEO
   3. 3 Off-site SEO
   4. 4 Lokale SEO

   De Digital Spark SEO tool geeft je actiepunten voor alle bovenstaande categorieën. Als je een actiepunt hebt voltooid kan je dit aangeven in de tool, de tool checkt vervolgens of het actiepunt wel degelijk voltooid is en zet het actiepunt onder voltooide punten.   Voor bedrijven:

   De tool kan perfect gebruikt worden voor bedrijven/organisaties met een team, je bent niet gebonden aan een beperkt aantal gebruikers.

   Ook maakt de tool het mogelijk om (maandelijkse) rapportages aan te maken, de tool kan ook verbonden worden met Google Analytics & Google Search Console. Zo heb je alle belangrijke data op één plaats!   SEO consultancy:

   Heb je liever een meer persoonlijke aanpak waar een SEO specialist samen aan de slag gaat met jouw website en jou een persoonlijke SEO opleiding geeft? Dat kan! Klik hier voor meer info.


   Meer weten of een gratis demo aanvragen? Stuur een mail of plan een telefonisch gesprek in via de kalender hieronder voor een vrijblijvende consultatie.   Home
Contact

Hulp nodig met SEO of een andere vraag?

Aarzel niet! Stuur een mail of plan via de kalender een telefonisch gesprek in voor een vrijblijvende SEO consultatie.

Vraag hier je vrijblijvende SEO consultatie aan